Training: „Comunicare instituțională de criză” pentru angajații Inspectoratului General al Poliției și ai Ministerului Afacerilor Interne


În perioada 28-29 octombrie, 22 de reprezentanți ai Poliției Republicii Moldova și ai Ministerului Afacerilor Interne își dezvoltă capacitățile de gestionare a comunicării instituționale de criză.

Pe parcursul a două zile, participanții se familiarizează cu specificul situațiile de criză și comunicarea de criză pentru instituția Poliției, dar și cu acțiunile care se cer a fi întreprinse pentru prevenirea și gestionarea corectă a acestor situații. În cadrul exercițiilor practice, oamenii legii află despre instrumentele de comunicare în criză și stabilirea liniilor de mesaj. 

Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor normelor de protecție. 

Training-ul este organizat în cadrul Proiectului “Monitorizarea Civică a Poliției în Republica Moldova”. Proiectul este implementat de Promo-LEX, finanțat de European Union in the Republic of Moldova, și co-finanțat de către Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova, din resursele acordate de Embassy of Sweden in Chisinau.