29.10.2021

Training: „Comunicare instituțională de criză” pentru angajații Inspectoratului General al Poliției și ai Ministerului Afacerilor Interne

În perioada 28-29 octombrie, 22 de reprezentanți ai Poliției Republicii Moldova și ai Ministerului Afacerilor Interne își dezvoltă capacitățile de gestionare a comunicării instituționale de criză.

Detalii...

09.09.2020

Workshop: „Provocări și soluții în comunicarea eficientă dintre mass-media și comunicatorii Inspectoratului General al Poliției”.

„Provocări și soluții în comunicarea eficientă dintre mass-media și comunicatorii Inspectoratului General al Poliției” este tema Workshop-ului desfășurat astăzi de Asociația Promo-LEX. 

În cadrul acestui Workshop, participanții au fost antrenați în activități care au avut drept scop îmbunătățirea practicilor de informare și fortificare a capacităților de comunicare între jurnaliști și ofițerii de presă din cadrul IGP. 

Detalii...

14.11.2019

Comunicatorii din cadrul Inspectoratului General al Poliției au fost instruiți cum să comunice proactiv despre reforma Poliției

În perioada 13-15 noiembrie 2019 a avut loc training-ul “Comunicare publică pentru susținerea reformei Poliției”, desfășurat în cadrul proiectului “Monitorizarea civică a reformei Poliției în Republica Moldova”, implementat cu suportul financiar al Uniunii Europene.

Detalii...