14.05.2020

Concurs de Granturi pentru proiecte orientate spre monitorizarea implementării la nivel local sau regional a reformei poliției și informarea publicului cu privire la aceasta

Asociația Promo-LEX anunță lansarea celui de-al doilea Concurs de Granturi pentru proiecte orientate spre monitorizarea implementării, în special la nivel local sau regional, a reformei poliției și informarea publicului cu privire la aceasta.

Detalii...

28.04.2020

Monitorizarea civică a implementării reformei poliției în mun. Bălți

A.O. „Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI” prin intermediul proiectului „Monitorizarea civică a implementării reformei poliției în mun. Bălți” , implementat cu ajutorul Asociației Promo-LEX și cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, a realizat o serie de  activități care au contribuit la sporirea rolului societății civile în monitorizarea implementării reformei Poliției.

Detalii...

28.04.2020

Monitorizarea alternativă a procesului de implementare la nivel regional a Concepției privind activitatea polițienească comunitară și Planului de acțiuni

Institutul de Politici Publice prin intermediul proiectului „Monitorizarea alternativă a procesului de implementare la nivel regional a Concepției privind activitatea polițienească comunitară și Planului de acțiuni”, implementat cu ajutorul Asociației Promo-LEX și cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, a realizat o serie de activități care evidențiază rolul poliției în comunitate, și nevoia de lucra cu administrația publică locală și cu ONG-urile în asigurarea securității locale. 

Detalii...

28.04.2020

Educație Juridică – Implicarea polițiștilor în cultivarea respectului pentru lege în rândul tinerei generații

Proiectul „Educație Juridică – Implicarea polițiștilor în cultivarea respectului pentru lege în rândul tinerei generații”  implementat de Centrul de Inovare și Politici din Moldova, cu ajutorul Asociației Promo-LEX și cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, presupune o abordare pe termen lung privind prevenirea timpurie a delicvenței juvenile, promovând respectul faţă de lege, un comportament integru și o atitudine civică în rândul generațiilor tinere prin crearea unei Rețele Naționale pentru Educație Juridică formată din judecători, procurori și avocați care și-au asumat rolul educațional de a cultiva respectul pentru lege în rândul elevilor din școlile din R. Moldova.

Detalii...