01.07.2021

Promo-LEX a desemnat câștigătorii celui de-al treilea concurs de Granturi pentru proiecte orientate spre monitorizarea implementării Reformei Poliției

În contextul proiectului „Monitorizarea civică a reformei Poliției în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova, Promo-LEX a desemnat câștigătorii celui de-al treilea Concurs de Granturi pentru proiecte orientate spre monitorizarea implementării la nivel local sau regional a reformei poliției și informarea publicului cu privire la aceasta.

Detalii...

17.12.2020

O nouă viziune asupra activității Poliției - mai aproape de oameni și comunitate!

În scopul promovării principiilor reformei poliției în rândul cetățenilor prin facilitarea îmbunătățirii imaginii angajaților IP Cahul, dar și valorificarea suportului Uniunii Europene pentru poliție, portalul de știri „ziuadeazi.md”, a realizat o serie de materiale de presă, reportaje și interviuri video cu angajații IP Cahul. 

Detalii...

07.12.2020

Analiza condițiilor de accesibilitate a Sectoarelor de Poliție

În data de 7 decembrie curent, în cadrul unei conferințe de presă, Alianța INFONET a prezentat studiul privind Analiza condițiilor de accesibilitate a sectoarelor de Poliție. 

Detalii...

06.12.2020

Implicarea cetățenilor din Găgăuzia în procesul de monitorizare a reformei poliției

Pentru a spori încrederea locuitorilor din Găgăuzia în poliție, SA „Media Birlii - Uniunia Media” a desfășurat o serie de activități care au ca scop informarea populației și creșterea încrederii în poliție: seminare, sondaje online, campanie de informare, discuții publice.

Detalii...

24.07.2020

Trei organizații vor desfășura activități orientate spre monitorizarea implementării reformei poliției la nivel regional și vor informa publicul cu privire la aceasta

În contextul proiectului „Monitorizarea civică a reformei Poliției în Republica Moldova”, implementat de Asociația Promo-LEX cu suportul financiar al Uniunii Europene, Promo-LEX a desemnat câștigătorii celui de-al doilea Concurs de Granturi pentru proiecte orientate spre monitorizarea implementării la nivel local sau regional a reformei poliției și informarea publicului cu privire la aceasta. 

Detalii...

14.05.2020

Concurs de Granturi pentru proiecte orientate spre monitorizarea implementării la nivel local sau regional a reformei poliției și informarea publicului cu privire la aceasta

Asociația Promo-LEX anunță lansarea celui de-al doilea Concurs de Granturi pentru proiecte orientate spre monitorizarea implementării, în special la nivel local sau regional, a reformei poliției și informarea publicului cu privire la aceasta.

Detalii...

28.04.2020

Monitorizarea civică a implementării reformei poliției în mun. Bălți

A.O. „Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI” prin intermediul proiectului „Monitorizarea civică a implementării reformei poliției în mun. Bălți” , implementat cu ajutorul Asociației Promo-LEX și cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, a realizat o serie de  activități care au contribuit la sporirea rolului societății civile în monitorizarea implementării reformei Poliției.

Detalii...

28.04.2020

Monitorizarea alternativă a procesului de implementare la nivel regional a Concepției privind activitatea polițienească comunitară și Planului de acțiuni

Institutul de Politici Publice prin intermediul proiectului „Monitorizarea alternativă a procesului de implementare la nivel regional a Concepției privind activitatea polițienească comunitară și Planului de acțiuni”, implementat cu ajutorul Asociației Promo-LEX și cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, a realizat o serie de activități care evidențiază rolul poliției în comunitate, și nevoia de lucra cu administrația publică locală și cu ONG-urile în asigurarea securității locale. 

Detalii...

28.04.2020

Educație Juridică – Implicarea polițiștilor în cultivarea respectului pentru lege în rândul tinerei generații

Proiectul „Educație Juridică – Implicarea polițiștilor în cultivarea respectului pentru lege în rândul tinerei generații”  implementat de Centrul de Inovare și Politici din Moldova, cu ajutorul Asociației Promo-LEX și cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, presupune o abordare pe termen lung privind prevenirea timpurie a delicvenței juvenile, promovând respectul faţă de lege, un comportament integru și o atitudine civică în rândul generațiilor tinere prin crearea unei Rețele Naționale pentru Educație Juridică formată din judecători, procurori și avocați care și-au asumat rolul educațional de a cultiva respectul pentru lege în rândul elevilor din școlile din R. Moldova.

Detalii...

29.09.2019

Promo-LEX a desemnat câștigătorii concursului de Granturi pentru proiecte orientate spre monitorizarea implementării Strategiei de dezvoltare a Poliției

În contextul proiectului „Monitorizarea civică a reformei Poliției în Republica Moldova”, implementat de Asociația Promo-LEX cu suportul financiar al Uniunii Europene, Promo-LEX a desemnat câștigătorii Concursului de Granturi pentru proiecte orientate spre monitorizarea implementării Strategiei de dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020 și informarea publicului cu privire la aceasta.  

Detalii...